Babysommer

June 3, 2017

Lenge siden jeg har lag ut noe blogginnlegg nå. Det har virkelig tatt seg opp i det siste, og jeg koser meg med masse fotograferinger. Spesielt svangerskap. Heldigvis for meg er det blant de fotograferingene jeg liker best. I forrige uke hadde jeg to par meg med til Arboretet for å ta litt bilder. Rhododendroen var i full sving der ute, så jeg utnyttet dem så godt jeg bare kunne. 

 

Om det er noen gravide der ute som kunne tenke seg å ta bilder ute i Juli, har jeg hørt er rykte om at det er da Rosen pleier å dukke opp? Rosehagen der er nydelig. 

 

Her er noen bilder av Marit og Per-Inge som venter en liten gutt. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

January 27, 2020

February 28, 2019

October 16, 2018

August 17, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Følg meg på Instagram

©2018 Pernille Færøvik Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: pernieriksen@gmail.com

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon