Fine Art minifotografering

28.Mars fra 11-16

1290,-

30min og 1stk digital fil i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Fine-art er en egen sjanger innen foto, hvor stilen er malerisk og kreativ. Disse bildene krever litt mer arbeid både før og etter enn vanlige studiobilder.

 

Ønsker du litt mer spesielle bilder av barna dine, deg selv eller familien på veggen, så er dette virkelig til å anbefale.

Tiden brukt passer best for 1 person eller søskenpar. Ønsker du å ta enkeltbilder av flere barn, eller familien, anbefaler jeg å bestille dobbeltime.

Denne typen fotografering passer best for barn fra 4 år og oppover, da bildet krever at de sitter i ro. Ønsker dere likevel å ta bilder av yngre barn, så kan jeg ikke garantere for resultatet.

BAKGRUNNEN:

Bakgrunnen jeg bruker til dette formålet denne gangen, vil være mørk brun (vist i to av bildene over).

ANTREKK:

Jeg anbefaler å "pynte seg" litt ekstra for slike bilder. Gjerne med kjoler i jordfarger, og klær i strikketøy eller linstoff. Litt gammeldagse klær som selebukse på gutten, og blomster i håret på jenten. Ta inspirasjon fra bildet over, eller søk opp "fine-art photography" på instagram for mer inspirasjon.

Jeg har noen få alternativ til jenter i studio, bl.a kjolen på den lille jenten vist over. Styling er nøkkelen. Ta gjerne med blomster!

BETALING:

Fotograferingen betales i studio med kort. Det vil tilbys å kjøpe ekstra digitale filer og print i fine-art papir.

BILDEVISNING:

Ca 5 - 10 uredigerte bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden min. Her velges bildet dere ønsker. Nummer i navnet på bildet, sendes til meg. Bildet blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her

Følg meg på Instagram

©2018 Pernille Færøvik Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: pernieriksen@gmail.com

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon