January 27, 2020

Viser et fult galleri ved nyfødtfotografering

January 20, 2020

En fotograf sin hverdag første halvåret, i tillegg til litt bilder fra en 1 årsfotografering av en søt gutt.

August 28, 2019

Jeg oppdaterer sjeldent bloggen, og det må jeg bli flinkere til. Nå tenkte jeg at jeg kunne ila de neste ukene vise nesten fullstendige gallerier fra fotograferinger jeg har hatt så langt i år.

May 16, 2019

Datteren min ble 1år i april, og dette måtte selvfølgelig dokumenteres. Jeg bare elsker cake smash, og håper at hver eneste 1 åring som kommer til meg ønsker seg dette 🤪

Her kan fargetema bestemmes i forkant. Vi er ikke låst til blått og rosa. Jeg har super dilla på gul for tiden, så da måtte vi så klart fikse et gult tema.

Ønsker du deg Cake smash, så er det bare å gi beskjed om det når du bestiller time. Det koster 300kr ekstra for dette.

February 28, 2019

Hva man finner på!

En fin liten trend som har sneket seg over dammen, er melkebad med blomster. Jeg har gjort en del av dette med gravide, og bildene blir så fin. Dessverre har jeg ikke badekar i studio, så det gjør at det av og til er litt vanskelig å få til.

Men, nå har jeg gått til innkjøp i et lite emaljekar, som kan brukes av de minste. Her prøvde jeg karet ut med datteren min Aurora på 9mnd.

Forhåndsregler man gjerne bør ta når man tar bilder av de minst...

January 31, 2019

I starten av året hadde jeg en liten jente på besøk som jeg også har hatt nyfødtfotografering av. Hun har rukket å bli ett år allerede. Helt utrolig hvordan tiden flyr. 

Det gikk i rosa denne gangen som sist.

På 1 års fotografering hos meg pleier jeg som regel å ta bilder på 3 forskjellige bakgrunner, med 3 skift. Da får man en fin variasjon og kan sette sammen produkter og album deretter. 

Se på søtingen!

October 16, 2018

Skulle jeg valgt én årstid å ta bilder på resten av livet, så hadde det vært høsten. Høsten i år har vært så fantastisk fin når det kommer til farger på trærne (føler dette varierer litt fra år til år), men dessverre har det jo KUN vært regn! 

Jeg synes ikke det gjør noe å ta bilder i bittelitt regn, men pøseregn og storm er en annen ting. I går var vi på en liten trilletur i finværet, og jeg tok med meg kamera (ironisk nok, gjør jeg dette sjeldent).

September 7, 2018

Utrolig kjekt å se litt tilbake på fotograferinger jeg har gjort tidligere. Dette var en gravidfotografering kombinert med familiebilder.

Synd at jeg ikke fikk utnyttet denne fantastiske sommeren til å ta utebilder. Vi får krysse fingrene for at neste sommer blir like god (kanskje ikke like tørr, for bøndenes del, hehe). 

Se så fine!

August 17, 2018

Lille gullet vårt ble 3mnd for et par uker siden. Selvfølgelig måtte vi forevige dette i studio. Denne milepælen er så fin, for de har endelig lært å holde seg godt oppe med hodet når de ligger på magen.

Litt grimaser og små lure smil er kun det som trengs for en søt fotografering!

Hvis du ikke fikk tid til å ta nyfødtbilder, kan 3mnd bildene lett erstatte disse.

August 9, 2018

I juni tok jeg Cake smash bilder av niesen min Hermine. Hun er allerede blitt 1 år, og det måtte vi selvfølgelig en tur i studio og forevige.

Først tok vi ettårsbilder med ballonger og deretter med kake.

Hermine er en energisk og veldig aktiv sjel, som nesten aldri sitter stille. Samtidig har hun en betraktende og litt sjenert utstråling til tider. Så vi var veldig spent på hvordan hun kom til å reagere på kaken. Vi trodde i utgangspunktet at hun kom til å an...

Please reload

Siste innlegg

January 27, 2020

February 28, 2019

October 16, 2018

August 17, 2018

Please reload

Følg meg på Instagram

©2018 Pernille Færøvik Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: pernieriksen@gmail.com

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon