Bryllupsfotograf i Bergen

Gratulerer med forlovelsen fine dere. Jeg tenker meg dere er spent på tiden fremover. Kanskje er dere akkurat begynt med planleggingsfasen, kanskje har dere kommet litt lenger. Jeg er her for å hjelpe dere med å dokumentere dagen med vakre og uvurderlige bildebevis.

Når jeg booker inn et bryllup, er ikke dette bare "enda en jobb". Jeg tar æren av å få lov til å komme inn på deres personlige arena høyst alvorlig. Jeg vil at dere skal sitte igjen med en følelse av å ha mottatt en positiv opplevelse - ved siden av det å sitte igjen med gode bilder fra dagen. Derfor tar jeg bare på meg et veldig begrenset antall bryllup i året. Det kan være lurt å være tidlig ute ved booking av profesjonell bryllupsfotograf.

Her kan dere se et lite galleri av mine favoritter som representerer stilen min. Les mer om pakker og priser under galleriet.

Priser 2020

Pakker på heldags, halvdags, vielse og portrett.

12 timer / 32.000kr / 500 filer inkludert

6 timer / 26.000kr / 220 filer inkludert

3 timer / 17.000kr / 100 filer inkludert

2 timer / 14.000kr / 50 filer inkludert

I alle pakkene er det inkludert digitale filer fordelt på svart hvitt og farge (mange i begge deler). Disse leveres i et webgalleri, sammen med en liten inngravert eske. Dere får også med et slideshow med høydepunktene fra fotograferingen. Ønsker dere heldagsfotografering er det inkludert en parfotografering i forkant. Dette er god øvelse til å stå foran kamera før selve dagen.

I samtlige pakker er det selvfølgelig også inkludert samtaler og møter i forkant av dagen, og alt etterarbeid som utvelgelse og redigering. Om dere ønsker dere produkter i som album, innrammet bilde, takkekort osv. er dere hjertelig velkommen til å bestille dette i tillegg.

Diverse annen informasjon

- Ved booking tar jeg et bookinghonorar på 25% av beløpet. Dette blir trukket fra sluttsummen.

- Kun ved signert kontrakt og innbetalt bookinghonorar er bryllupet bekreftet.

- Ved reise lenger enn 0,5 timer fra Bergen tar jeg 10kr pr km i kjøregodtgjørelse.

- Har dere heldagsfotografering (12timer) over 1 time fra Bergen må overnatting dekkes. 

- Faktura på det resterende beløpet blir sendt ut med forfall 2 uker før bryllupet og forfaller på bryllupsdagen.

- Leveringstiden av bildene kan variere fra 4 - 8 uker. Det avhenger av hvor travelt det er i den perioden. 

- Prisene mine kan endre seg uten forbehold. Prisen som var da dere booket står gjeldende for dere.

- Jeg prioriterer brudepar som lar meg bruke bildene i etterkant. Jeg tar svært få bryllup i året, og ønsker å kunne vise frem det beste av arbeidet jeg gjør, sånn at fremtidige kunder vet hva de bestiller. Jeg viser sjeldent frem veldig mange bilder fra ett bryllup, men gjerne noen høydepunkt fra dagen. Dette kan vi prate mer i detalj om.

Følg meg på Instagram

©2018 Pernille Færøvik Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: pernieriksen@gmail.com

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon